Anca Stoenescu – în fruntea Inspectoratului Școlar Județean Arad pentru două luni

  de Andrei Fuliaș | 5 septembrie 2017, 12:01 PM | Educaţie | Știri Arad | Topic special

  3

  Știri Arad. În urmă cu aproximativ două săptămâni, ministrul Educației, Liviu Pop, a emis ordinul prin care Claudius Mladin urma să fie revocat din funcția de inspector școlar general pe 4 septembrie, adică ieri. Revocarea lui Mladin a fost urmată un „scandal de budoar în PSD Arad”, cu acuze și jigniri pe rețelele de socializare, devenite spațiu public.

  Ei bine, o dată cu intrarea în vigoare a revocării pesedistului Mladin din funcție, la șefia Inspectoratului Școlar Județean Arad a fost detașată Anca Stoenescu, tot de la PSD.

  Astfel, Anca Stoenescu – inspector general școlar adjunct – a fost detașată, începând de ieri, printr-un ordin al ministrului Educației, să preia atribuțiile inspectorului școlar general, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestui post, dar nu mai mult de 60 de zile.

  Pentru Special Arad, Anca Stoenescu a declarat: „Da, e vorba de o detașare pentru o perioadă nu mai mare de 60 de zile, până când se va organiza concursul pentru postul de inspector general școlar”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Probabil ca le-a fost teama ca Pascalau o sa faca ordine. Iar cand e ordine se vad greselile mai usor. Plus ca nu e una din persoanele care semneaza si face ceea ce i se cere de la centru fara sa puna intrebari. Ar fi putut deveni incomoda pentru partid. Poate s-au stresat si angajatii din inspectorat ca da militaria jos din pod.
   Asa toata lumea e mai linistita.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.