În decembrie, 2014, Special Arad scria despre „dubioșenii cât partidul” ușor de găsit chiar și de către amatori într-ale anchetelor numai răsfoind contractele dintre firma de casă a lui Ioțcu, Inteco Holding din Sebiș Consiliul Județean Arad. Am pus, din start, ghilimele când am scris că firma lui Ovidiu Palcu  a „câștigat” contracte de 20 de milioane de lei pentru deszăpeziri… jignești definiția „câștigului” dacă nu pui ghilimele asemenea tranzacții între mafioți „cu gulere albe”.

Ce s-a întâmplat după, pare-se că a „deszăpezit” ANAF. Inspectorii fiscali au descoperit că Palcu și cu firma lui sunt „cascadorii frigului” – în sensul că s-a jonglat inclusiv cu timpul probabil. Astfel INTECO „se jură în acte” că a efectuat lucrări de deszăpezire a unui drum județean pe care, în luna respectivă, nu căzuse niciun fulg de nea – media de temperatură fiind de 11 grade Celsius. Apoi, Palcu și-ar fi pus angajații – sau a făcut-o cu mâna lui… tot aia – să-i „ningă” cu venituri ilicite de milioane de euro pe niște lucrări neefectuate – plătite, desigur, din bugetul județului.
Săptămâna asta vor ieși la iveală, oficial, aceste date cu caracter penal… iar gurile informate susțin că este ultima din viața lui Ovidiu Palcu în care va fi neinculpat.

Andrei George, 17 august 2015, 1:00 PM