ANAF și-a terminat controlul, iar Justiția mai are puțin puțin și termină de „deszăpezit” dosarul Palcu / INTECOHOLDING

  de Andrei George | 17 august 2015, 1:00 PM | Culise | Recomandările editorilor

  1

  În decembrie, 2014, Special Arad scria despre „dubioșenii cât partidul” ușor de găsit chiar și de către amatori într-ale anchetelor numai răsfoind contractele dintre firma de casă a lui Ioțcu, Inteco Holding din Sebiș Consiliul Județean Arad. Am pus, din start, ghilimele când am scris că firma lui Ovidiu Palcu  a „câștigat” contracte de 20 de milioane de lei pentru deszăpeziri… jignești definiția „câștigului” dacă nu pui ghilimele asemenea tranzacții între mafioți „cu gulere albe”.

  Ce s-a întâmplat după, pare-se că a „deszăpezit” ANAF. Inspectorii fiscali au descoperit că Palcu și cu firma lui sunt „cascadorii frigului” – în sensul că s-a jonglat inclusiv cu timpul probabil. Astfel INTECO „se jură în acte” că a efectuat lucrări de deszăpezire a unui drum județean pe care, în luna respectivă, nu căzuse niciun fulg de nea – media de temperatură fiind de 11 grade Celsius. Apoi, Palcu și-ar fi pus angajații – sau a făcut-o cu mâna lui… tot aia – să-i „ningă” cu venituri ilicite de milioane de euro pe niște lucrări neefectuate – plătite, desigur, din bugetul județului.
  Săptămâna asta vor ieși la iveală, oficial, aceste date cu caracter penal… iar gurile informate susțin că este ultima din viața lui Ovidiu Palcu în care va fi neinculpat.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Palcule, ai pus-o de-un pat in celula mustaciosului. Stie tot Aradul ca ne-ati jecmanit efectiv. Un fochist si un tzaranoi, ambii fara scoala, au furat milioane de euro fara gram de remuscare. Sa te vad unde iti mai faci concediile luxoase,daca te agata astia? Bravo special arad . Ar trebui sa se trezeasca si dna sa ea cu ei de pamant, pt ca fura nestingheriti de ani de zile, in acelasi mod. De ce tre sa constate anaf frauda? Cum a obtinut contractele semnate de mustacios ?? Mi-e greu sa cred ca nu se stia de fratia mafiota Iotcu-palcu-cosma… Hai ca se poate. Trimiteti milionarul analfabet acolo unde ii e locul-pe tala la bocsig- la sapa fe lemn

   +12 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.