Știri Arad. Tragedia care a avut loc azi noapte la ieșirea din localitatea Șicula este departe de a se fi încheiat. Felix Șoltesz și Larisa Cărău și-au pierdut viața, iar tatăl și mama lui Felix au fost răniți, alături de încă o persoană care se afla în mașina condusă de tânărul de doar 23 de ani.

Ana-Felicia Șoltesz, mama băiatului decedat în accident, este în comă indusă la Spitalul Clinic Județean Arad. În vârstă de 45 de ani, viața acesteia este în pericol, iar familia face apel disperat pentru donarea de sânge, indiferent de grupă. Ana Șoltesz a fost supusă la mai multe intervenții chirurgicale, starea sa fiind în continuare foarte gravă.

Cei care doresc să doneze sânge sunt așteptați mâine între orele 8-12, la Centrul de Transfuzii de pe strada Andrenyi Karoly, nr. 2-4.

Postarea de ieri a avut aproape 1.200 de distribuiri pe Facebook!

postare

 

UPDATE

Ana Felicia Șoltesz, mama lui Feliz Șoltesz, tânărul decedat în groaznicul accident de la ieșirea din localitatea arădeană Șicula în seara de 26 decembrie, are o șansă la viață. În urma anunțului postat de Special Arad, care îi îndemna pe arădeni să doneze sânge pentru salvarea femeii, în această dimineață sute de oameni au luat cu asalt Centrul de Transfuzii de pe strada Andrenyi Karoly, nr. 2-4.

Au fost atât de mulți încât nici nu mai notau asistentele pentru cine se face donarea de sânge. Vă mulțumim celor de la Special și tuturor care ne-ați ajutat”, spune o persoană apropiată familie Șoltesz.

Ana Felicia Șoltesz a suferit mai multe intervenții chirurgicale iar starea ei rămâne gravă. „A pierdut șipierde în continuare sânge. Prin această mobilizare a arădenilor sperăm să poată fi salvată”, spune aceeași persoană.

Citește mi multe detalii aici: Carnagiu între Ineu și Șicula. Doi tineri proaspăt logodiți, el din Sebiș, ea din Arad, au murit! Alte persoane sunt în stare gravă (Foto)

 

CITEȘTE ȘI:

Nuntă în Cer! Felix și Larisa au murit ținându-se de mână. Detalii cutremurătoare… (FOTO)

 

 

Lucian Dănilă, 28 decembrie 2016, 11:52 AM