Amazon Prime Video – de acum, și în România

  de - | 15 decembrie 2016, 1:33 AM | Film

  0

  Serviciul de streaming video Amazon Prime Video este disponibil începând de miercuri și pe teritoriul României.

  Amazon a extins disponibilitatea serviciului său de filme și seriale online la peste 200 de țări, printre care și România, notează profit.ro.

  Utilizatorii beneficiază de gratuitate pentru primele 7 zile, după care, timp de 6 luni, vor plăti un preț proporțional de 3 euro pe lună.

  După cele șase luni, abonamentul lunar va fi de 6 euro.

  Amazon Prime Video devine, astfel, disponibil în mai multe țări decât Netflix, lansat în România în luna ianuarie a acestui an.

  Serviciul celor de la Amazon, care oferă la rândul său conținut original, are avantajul prețului. Cel mai ieftin abonament Netflix, care nu oferă acces la conținut HD sau 4K, este 8 euro.

  dz04mdamagfzad05zty0ywflmdyyndjimda0ndy5zgi5mtcxodcwotfjoq-thumb

  În România, servicii de streaming video sunt oferite și de HBO GODigiPlay, Voyo.ro și Netflix.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad