Știri Arad. Alfred „Freidy” Dome a fost un tânăr frumos, cu toată viața înainte, cu aspirații, cu vise, cu tot ceea ce ține de elanul tinereții. Vorbim din păcate la timpul trecut despre „Freidy”, tânărul din satul Țipari, comuna Sintea Mare, care s-a stins în această dimineață pe patul de spital în urma gravelor traumatisme pe care le-a suferit în accidentul care a avut loc aseară pe drumul DN 79 Arad – Oradea.

S-a născut în 24 august 1998, iar anul trecut, odată cu împlinirea majoratului, părinții săi i-au făcut cadou o mașină: un Ford Focus gri. Evident, adolescentul era foarte încântat de cadoul primit, fără a se gândi cineva că în acea mașină, după un an și câteva luni, o întreagă familie se va spulbera: tatăl lui Freidy a murit pe loc în urma accidentului de aseară, Freidy s-a stins în această dimineață, iar mama lui este în stare gravă pe un pat din spital. O altă femeie în vârstă de 66 de ani din Țipari a murit și ea în urma accidentului.

freidi ok

Tragedia este imensă și poate fi un semnal de alarmă pentru mulți. Nu judecăm pe nimeni, dar este foarte clar că Alfred Dome nu avea deloc experiență la volan. A luat permisul de conducere anul trecut în vară. Aseară a încercat să depășească o coloană de mașini în condiții de vizibilitate redusă, noapte și ploaie, dar și carosabil umed. Depășirea a fost fatală, adolescentul conducându-și autoturismul sub roțile unui autotren și implicit pe el și pe tatăl său spre moarte.

Conform informațiilor pe care le deținem, în luna ianuarie a acestui an, „Freidy” s-a făcut vinovat de un alt accident, în Arad, atunci când a lovit un autoturism de lux, Mercedes S 550. Alfred nu se afla la volanul Fordului său ci conducea un autoturism Kia. Martorii de la accidentul de atunci spun că a condus cu viteză. Tot cu viteză a condus și aseară. Încă o dovadă că viteza poate ucide…

Acum este jale în zona Crișului. Prietenii săi sunt șocați și scriu mesaje de condoleanțe pe facebook, iubita lui Freidy, rudele acestuia, cei care l-au cunoscut pe el, pe tatăl lui, pe mama sa, pe femeia care a decedat în accident, cu toții sunt cutremurați.

CITEȘTE ȘI:

Tânărul implicat ieri în teribilul accident a murit în această dimineață la spital. Mama lui se află în continuare în stare gravă

frei 2 frei freidi 4

Lucian Dănilă, 1 decembrie 2017, 2:05 PM