Agentul Ovidiu Costea, de la Poliția Curtici, este cercetat penal pentru primirea a 1000 de Euro… necuveniți

  de - | 16 februarie 2015, 11:01 AM | IPJ Arad | Știri Arad

  0

  Agentul de poliție de la Poliția Orașului Curtici, Ovidiu Costea, e suspectat de trafic de influență și primirea de foloase necuvenite. Dosarul e rezultatul unei sesizări mai vechi a unui denunțător, dată spre investigare Direcției Generale Anticorupție (DGA) în anul 2013. Ancheta se desfășoară, acum, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, s-a pus în mișcare acțiunea penală împotriva agentului de poliție. „Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal Arad au demarat cercetările în acest caz”, a declarant Dan Aurelian Ursu.
  Polițistul din Curtici ar fi cerut de la o persoană care a comis un accident rutier suma de 1.000 de euro, pentru a „rezolva” actele, astfel încât împotriva persoanei respective să nu fie demarată o acțiune de cercetare penală.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad