„Afacerea Est” – cea mai recentă comedie a lui Igor Cobileanski, la Cinema Arta

  de Special Arad | 9 noiembrie 2016, 3:58 PM | Cultură | Film

  0

  Sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 21:00, la Cinema Arta, proiecţia-eveniment a celei mai recente comedii în regia lui Igor Cobileanski, „Afacerea Est”. Va fi prezentă la Arad și o parte a echipei din film. 

  Filmul va rula în PREMIERĂ în Arad şi va fi urmat de o sesiune de discuții și povești alături de o parte din echipa filmului: Constantin Pușcașu și Daniel Busuioc – actori în roluri principale, Iuliana Tarnovețchi – producătoarea filmului, Cristian Tarnovețchi – sunetist, precum și alţi actori care joacă în film.

  SINOPSIS
  Afacerea Est spune povestea unei prietenii surprinzătoare dintre doi moldoveni, Marian (Constantin Pușcașu), un intelectual de provincie, și Petro (Ion Sapdaru), un oportunist plin de idei. Cei doi se avântă într-o călătorie nebunească în căutarea banilor necesari pentru a-și îndeplini visurile: Marian vrea să se căsătorească cu Veronica (Anne Marie Chertic), în timp ce Petro își dorește o macara pe care să o închirieze. Ei decid să devină parteneri de afaceri și încep să lucreze la un plan: să vândă un vagon de potcoave. Planurile li se dau peste cap, dar cu toate acestea Marian și Petro nu își pierd optimismul și încearcă alte metode de a se căpătui.

  Igor Cobileanski este cunoscut pentru scurtmetrajele care au devenit rapid vedete ale YouTube-ului la momentul lansării, “Când se Stinge Lumina”, “Sașa, Grișa și Ion” și “(Plictis și) Inspirație”. Cobileanski a debutat în lungmetraj cu filmul “La Limita de Jos a Cerului”, însă și-a lăsat amprenta și în televiziune unde a co-regizat serialul “Umbre” (HBO).

  Intrarea va costa 10 lei. Biletele, la intrare.

  Afacerea Est | Official trailer

  Cea mai recentă comedie a lui Igor Cobileanski | Primul road movie moldovenesc | Din #17octombrie, în cinematografele din Moldova | Din #28octombrie, în toată țara! #AfacereaEst #EasternBusiness – with Ion Sapdaru, Ticu Puscasu, Daniel Busuioc

  Posted by Afacerea Est on Thursday, September 29, 2016

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad