Adevăr sau provocare, jocul copilăriei care a ajuns în birourile poliției după ce o fetiță de 6 ani i-a făcut sex oral unui băiat de 11 ani!

  de Special Arad | 23 noiembrie 2017, 8:36 AM | Regional

  0

  Scene incredibile în orașul Aninoasa, unde o copilă de numai 6 ani a fost pusă să facă sex oral unui băiețel de 11 ani în timpul unui joc de ”adevăr sau provocare”. Totul a fost filmat cu un telefon mobil de o fată de 12 ani, iar imaginile au ajuns la organele de anchetă, care acum fac cercetări.

  Potrivit informatiavj.ro, polițiștii locali din Aninoasa sunt cei care au aflat despre incredibila faptă care s-a consumat în incinta fostei unități miniere, acum închisă. Copiii au vorbit între ei și așa informațiile au ajuns la urechile oamenilor legii, care s-au sesizat imediat.

  „Noi, prin Poliția Locală, am fost informați de cele întâmplate. Copiii se jucau ”adevăr sau provocare”, iar o fetiță i-a dat alteia pedeapsă să facă…treburi dintr-astea și pe urmă scenele s-au filmat cu telefonul. Noi am intrat în posesia filmării, am sesizat Direcția de Protecție a Copilului, poliție… Acum am intrat pe program de consiliere psihologică cu copiii. După cum am văzut eu, nu prea au înțeles ei despre ce este vorba. Ei o iau ca pe o joacă. Nu sunt din familii dezorganizate, sunt din familii normale, ca să spun așa. Părinții chiar au grijă de ei, dar la joacă, pe afară…”, a declarat pentru Informația Văii Jiului primarul Aninoasei, Nicolae Dunca.

  Cazul este cercetat de polițiști sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.

  Polițiștii locali s-au sesizat la timp și au reușit să ajungă la acele imagini și să le șteargă din telefonul cu care fuseseră filmate înainte ca acestea să fi putut fi distribuite în spațiul online, cum s-a mai întâmplat în alte cazuri. Filmarea este, însă, probă la dosarul de cercetare penală.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.