Știri Arad. Nu am știut niciodată cum se numește această străduță mică care leagă stadionul UTA de cimitirul Eternitatea. Da, ironia face ca cele două să aibă o legătură, UTA cu cimitirul, în acest an mai ales din punct de vedere sportiv, dar mai ales al infrastructurii. Se numește strada Frații Neumann și arată jalnic.

Ei bine, după ce au pus sportul din Arad pe butuci, cei din administrația locală s-au gândit să și asfalteze drumul care leagă cimitirul de stadionul UTA. Acum trei săptămâni, strada a fost asfaltată spre bucuria celor care locuiesc la blocurile de la ARED, a taximetriștilor care îi plimbă pe studenții străini care locuiesc în chirie în acele blocuri, dar și pe cei care „driblează” sensul giratoriu de la UTA tocmai pe această stradă.

Iar cei de la drumuri s-au pus pe lucru, drumul fiind asfaltat în câteva zile. Acum, la trei săptămâni după asfaltare, mica străduță arată ca după un dezastru. Șoferii fac jaloane printre gurile de canal care au fost acoperite cu moloz.

Cu siguranță se va găsi vreun mare priceput în drumuri să ne spună că totul este normal, că totul este în grafic și că așa se fac astfel de lucrări în anul Domnului 2017.

Lucian Dănilă, 29 noiembrie 2017, 12:05 PM