Directorul Operei Române din Timișoara, Corneliu Murgu, a intrat cu BMW-ul în clădirea instituției. Este un accident mai puțin obișnuit. BMW-ul condus de acesta a ajuns din parcarea Hotelului Timișoara pe strada pietonală Mărășești și a izbit puternic clădirea Operei, în zona intrării artiștilor.

Automobilul a fost avariat serios, iar Ambulanța a fost solicitată la fața locului. La volan se afla chiar managerul Operei Române din Timișoara, Corneliu Murgu, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal. Mai mulți oameni, angajați ai Operei, au încercat să ridice mașina și să o ducă în curtea interioară, fără a suna la poliție pentru a anunța accidentul. La locul incidentului a sosit un echipaj de la Secția 1 Poliție și unul de la Poliția Rutieră, oamenii legii au interzis celor care doreau să mute mașina să se mai atingă de autovehicul, scrie PRESSALERT.

Managerul Operei, care conducea o mașină cu cutie de viteze automată, spune că în momentul în care a vrut să parcheze a apăsat accelerația în loc să apese frâna, pierzând controlul bolidului.

MAI MULTE DETALII ȘI VIDEO CU CLICK AICI

 

Special Arad, 26 noiembrie 2017, 4:34 PM