Accident la ieșire din Arad spre Vladimirescu! Un copil a fost transportat la spital

  de Luci Precup | 9 mai 2016, 7:07 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. În urmă cu aproximativ o oră, la ieșire din Arad spre Vladimirescu s-a produs un accident de circulație, fiind implicate trei autoturisme: o mașină de transport gunoi, un Peugeot și un Hyndai (SUV)- toate din Arad. Cele trei circulau în aceeași direcție, spre Vladimirescu, iar la un moment dat, conducătorul Peugeot-ului a frânat pentru a vira la stânga. Hyundai-ul, aflat în spatele său, a redus viteza însă autospeciala de transport deșeuri, deoarece nu a păstrat distanța și a frânat prea târziu, a lovit SUV-ul care rula în fața sa. Bineînțeles că acesta din urmă a lovit Peugeot-ul aruncându-l în parapetul de beton.

  În urma coliziunii, un copil aflat în calitate de pasager-spate în SUV, din fericire în scaun și cu centură de siguranță, a suferit vătămări corporale ușoare, fiind transportat la spital de către o Ambulanță.

  Foto: Facebook – Radar Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad