O persoană a murit iar alte patru au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN 1, în apropierea localităţii Lugaşu de Jos şi provocat de un bărbat de 66 ani care a intrat într-o intersecţie fără să se asigure.

„Un bărbat de 66 ani din localitatea Urvind, conducea un autoturism pe drumul uzinal Cheile Lugaşului, iar la intrarea pe DN1 nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coleziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 34 ani din Oradea”, a declarat agentul principal Ioana Lascău, de la IPJ Bihor, scrie BIHOREANUL.

În urma impactului, şoferul primului autoturism a suferit leziuni grave şi a murit la scurt timp după ce a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea. Soţia şoferului, o femeie de 60 ani care era pasageră în autoturism, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost internată pe Secţia de Neuro Chirurgie.

Şoferul celui de-al doilea autoturism, soţia şi copilul de 5 luni al acestuia au scăpat cu leziuni mai uşoare, scrie ebihoreanul.ro.

 

Special Arad, 14 decembrie 2016, 5:58 PM