A murit Jana Novotna, fost numărul 2 mondial la tenis!

  de Special Arad | 20 noiembrie 2017, 12:14 PM | Sport

  0

  „După o lungă bătălie cu cancerul, Jana a decedat în pace, înconjurată de familie, în ţara sa natală, Cehia”, precizează WTA.

  În cei 14 ani de carieră profesionistă, Jana Novotna a câştigat 24 de turnee de simplu şi 76 de dublu (17 de Grand Slam – 12 la dublu şi cinci la mixt). Ea a ocupat locul 1 mondial la dublu şi locul 2 la simplu în 1997.

  În 1998, Novotna a învins-o în finala de la Wimbledon pe franţuzoaica Nathalie Tauziat, scor 6-4, 7-6 (2). Jana Novotna a mai jucat două finale de Grand Slam la simplu, la Australian Open în 1991 şi tot la Wimbledon, în 1993.

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad