Două maşini s-au lovit frontal pe Şoseaua Borşului, în această dimineaţă, la ieşirea din municipiul Oradea. Evenimentul rutier s-a produs cu puţin înainte de ora 9.00, iar din primele informaţii unul dintre şoferi, o femeie în vârstă de 47 ani, a fost rănită grav, fiind scoasă din maşină cu ajutorul unui echipaj de descarcerare al ISU Crişana.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea cu politraumatisme. Prognosticul a fost rezervat, iar femeia a murit la spital după câteva ore. „Pacienta are traumatisme la torace şi abdomen, multiple plăgi”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc, pentru ebihoreanul.ro.

Cel de-al doilea şofer, un poliţist de frontieră, a scăpat cu leziuni uşoare.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, accidentul a fost provocat de o şoferiţă de 22 ani din Oradea care, venind de pe strada Matei Corvin, nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire” la intersecția cu Șoseaua Borșului şi a virat fără să se asigure.

„Ca să o evite impactul cu maşina tinerei, un şofer de 22 ani care se îndrepta spre Oradea a efectuat o manevră involuntară, a pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a intrat frontal într-o maşină condusă de o femeie de 47 de ani, din comuna Sânmartin, care conducea pe direcţia Oradea-Borş”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

După impact, cel de-al treilea autoturism a fost proiectat în partea laterală a unui TIR oprit pe partea dreaptă a direcției de deplasare Oradea – Borș.

CITEȘTE MAI MULTE PE BIHOREANUL CU CLICK AICI

Tudor Bogdan, 2 noiembrie 2017, 6:36 PM