A înnebunit lupul! Rapperul Kanye West, internat „de urgență” la psihiatrie

  de - | 22 noiembrie 2016, 8:20 AM | Monden

  0

  Rapperul american Kanye West a fost spitalizat, luni, „de urgență”, după anunțarea anulării a 21 de concerte din cadrul turneului său în America de Nord și la două zile după o nouă polemică stârnită de cântăreț, dirijată în special contra vedetei pop Beyoncé, informează Agerpres, citând AFP.

  Kanye West, în vârstă de 39 de ani, se află într-o clinică din Los Angeles, iar site-ul specializat în știri mondene TMZ anunță că artistul a fost internat pentru o evaluare psihiatrică după ce s-a ”comportat haotic” fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine. Potrivit TMZ, Kanye a fost transportat la spital legat cu cătușe în ambulanță.

  Mike Lopez, purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles, a declarat AFP că oamenii legii au răspuns unui apel, în cursul după-amiezii, pentru tulburarea liniștii publice. „Problema a devenit o urgență medicală care a implicat intervenția paramedicilor asupra unui individ”, a spus Lopez fără a pronunța numele lui Kanye West. Aceeași sursă a indicat TMZ că intervenția a avut loc la locuința antrenorului lui West, Harley Pasternak.

  Reprezentanții rapperului premiat de mai multe ori la Grammy Awards, căsătorit cu vedeta de televiziune Kim Kardashian, nu au făcut nici un comentariu.

  Kanye West și-a anulat luni turneul „Saint Pablo”, au anunțat organizatorii, compania Live Nation precizând că banii pe bilete vor fi returnați.

  Turneul lui West avea 21 de reprezentații și se încheia în noaptea de Anul Nou, în Brooklyn.

  Organizatorii nu au dat explicații pentru anularea turneului, iar reprezentanții artistului nu au oferit detalii.

  Artistul și-a anulat concertul de duminică din Los Angeles și a plecat în timpul unei reprezentații de sâmbătă din Sacramento, California.

  Rapperul, care își promovează albumul „The Life of Pablo”, a fost pe prima pagină a ziarelor săptămâna trecută când și-a declarat public sprijinul pentru Donald Trump. În timpul reprezentației de sâmbătă din Sacramento artistul a adresat critici pe scenă, potrivit celor prezenți la concert, unor artiști precum Beyonce sau Jay-Z, dar și unor părți ale mediei americane.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad