A început târgul Transport-AR! (Foto)

  de Special Arad | 10 iunie 2016, 2:31 PM | Auto | Știri Arad

  1

  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează la EXPO Arad în perioada 10-12 iunie „Transport-AR”, târgul internațional de transporturi profesionale, servicii conexe, tuning și accesorii.

  În paralel cu târgul are loc SALONUL AUTO, în cadrul căruia sunt expuse mărci de renume şi ultimele modele de maşini, pentru a fi admirate şi testate de pasionaţi.

  Duminică (12 iunie) va avea loc a VII-a ediţie a concursului automobilistic de îndemânare, fiind dedicat iubitorilor de spectacol, atât amatorilor cât şi celor care participă la astfel de competiţii.

  În cadrul ediţiei din acest an, maşinile de raliu şi motoarele inconfundabile ale maşinilor de drift vor aduce un plus de valoare evenimentului organizat cu sprijinul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi Colegiul Arbitrilor Arad şi Timiş. Pentru a câştiga un loc în maşină la manşa a doua a competiţiei de îndemânare sau la o sesiune de taxi drift, cei interesaţi vor completa talonul primit la intrare pentru extragere.

  Serviciul Rutier Arad şi Clubul Rotaract Cetate Arad vor fi prezenţi la târg cu un SIMULATOR DE IMPACT, pe care doritorii îl pot testa, dar şi cu multe alte surprize.

  Program de vizitare:

  Vineri 11-18

  Sâmbătă 10-18

  Duminică 9-16

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Care a fost tema târgului de transport?
   Bolizii? Consumul “fără număr”?

   Toată Europa este preocupată să găsească soluții fiabile de transport urban care să aibe o amprentă de CO2 cât mai redusă.

   Aradul are un transport în comun la nivelul anilor ’50. În orele de vârf viteza medie de deplasare, de ex de la Galeria din Vlaicu în Aradul Nou este de 7-10 km/h și noi sântem încurajați să vizităm un târg de bolizi, drifturi, …?

   Câte stații de alimentare cu combustibil pentru automobile au pompe cu biodizel sau etanol? De un sistem integrat de alimentare cu electricitate verde pentru încărcarea automobilelor electrice să nu mai vorbim.

   Dar Aradul în viziunea primarului filfizon este eligibil să participe la competiția europeană Oraș Verde.

   Din nou sunt critic? Ba bine că nu!
   Cum să nu fi critic, când pseudo pistele de biciclete in care au fost cheltuiți banii impozitați de arădeni sunt impracticabile.
   Toate clădirile publice sunt mari consumatoare de energie datorită inexistentei preocupării de eficientizare energetică. Se plătesc facturi enorme de curent și energie termică.
   Sistemul de colectare si reciclare a deșeurilor menajere si industriale nu face decât să crească munții de gunoaie.
   Sustenabilitatea si durabilitatea investițiilor în infrastructură făcute de primărie este la nivelul penalului. O batatei de joc!

   În același timp primăria ne înscrie la o competiție europeană de “Capitală Verde” și târgul auto ne îndeamnă să vizionam ultimele noutăți din lumea Bolizilor ce consumă de la 12 la 20 de litrii de carburant în traficul urban.

   O Viziune Manelistă a Primarului filfizon nu ne va scoate nici o dată din categoria “Orașelor Prăfuite”.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad