Știri Arad. Medicii de la ambulanță au ridicat în această dimineață un tânăr inconștient de pe un teren viran aflat pe strada Cocorilor. Din informațiile noastre se pare că este vorba despre un cetățean tunisian, dar de la Spitalul Județean nu ni s-a confirmat acest lucru.

„Era căzut pe iarbă iar lângă el se afla un alt băiat. Cel cu care am vorbit era român, iar când l-am întrebat de ce nu a sunat la 112 mi-a spus că nu avea minute pe telefon”, spune martorul care l-a găsit pe tânărul inconștient. Nici nu avea nevoie de minute pe telefon, pentru că apelul la numărul de urgență 112 este gratuit, dar poate abundența de iarbă din jurul lor i-a făcut să creadă că se află în imposibilitatea de a apela telefonic la 112.

Cert este că tânărul care în prima fază părea a fi fost bătut, era de fapt drogat. Acest lucru îl confirmă Simina Roz, purtătoarea de cuvânt de la Spitalul Clinic Județean Arad:

„Colegii de la UPU au ridicat în această dimineață o persoană necunoscută de pe strada Cocorilor. Nu avea acte asupra ei. A fumat ceva, era drogat și în stare de somnolență. Nu era bătut. Analizele i-au ieșit bine și a plecat pe picioarele sale din spital” (Simina Roz)

Noi doar întrebăm: dacă a fost găsit sub influența substanțelor halucinogene, de ce nu a fost chemată poliția? Cine i-a dat aceste substanțe tânărului? De unde le-a procurat?

tunis

Lucian Dănilă, 19 mai 2017, 1:56 PM