A fost interzis, dar se deschide în septembrie! Drumul de care vor profita zeci de arădeni

  de Special Arad | 31 august 2017, 8:25 AM | Regional

  0

  Lucrările de modernizare a şoselei spre Mănăstirea Prislop se apropie de final. A început asfaltarea drumului judeţean, iar autorităţile din Hunedoara au anunţat că îşi propun să inaugureze investiţia la mijlocul lunii septembrie.

  Aproape două milioane de euro au fost investiţi de Consiliul Judeţean Hunedoara în reabilitarea şoselei pe care circulă zilnic mii de pelerini, spre mănăstirea unde a slujit şi a fost înmormântat Arsenie Boca. Traficul rutier pe ultimii şapte kilometri ai drumului judeţean Silvaşul de Jos – Mănăstirea Prislop (DJ 687 K) este restricţionat de luni până vineri, între orele 9 şi 16, până în data de 16 octombrie, pentru ca drumarii să poată urgenta lucrările de modernizare a şoselei.

  Accesul maşinilor pe sectorul care traversează satele Silvaşul de Jos şi Silvaşul de Sus a fost interzis şapte ore pe zi, timp de cinci zile pe săptămână, încă din luna iunie. Lucrările demarate în urmă cu doi ani sunt încă departe de a fi realizate, deşi Mircea Bobora, preşedintele Consiliului Judeţean, susţine că execuţia proiectului a ajuns la 80 la sută, iar investiţia ar putea fi inaugurată în 14 septembrie, de hramul Mănăstirii Prislop.

  SURSA: adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.