A fost condamnat la 22 de ani de închisoare din cauza unei telecomenzi

  de - | 10 ianuarie 2017, 7:08 PM | Internaţional

  0

  Eric Bramwell, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit vinovat în luna noiembrie, iar în ianuarie a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, scrie Mediafax, citând Independent.co.uk.

  Bărbatul a furat o telecomandă în 2015, august, dintr-un apartament din Wheaton, Illinois, dar când a încercat să fugă de la locul faptei, şi-a pierdut o mănuşă.

  O mostră de ADN prelevată de poliţişti din accesoriul vestimentar l-a conectat pe individ de alte furturi din trecut, ceea ce i-a crescut semnificativ perioada pe care trebuie să o petreacă în arest.

  Potrivit procurorilor care au lucrat la caz, bărbatul s-ar fi încadrat pentru cel puţin 30 de ani de închisoare.

  Individiul ar fi comis alte furturi similare, sustrâgând din diverse apartamente televizoare scumpe.

  „Activitatea ilegală a domnului Bramwell l-a ajuns într-un final din urmă”, a declarat avocatul Robert Berlin. „Indiferent ce bunuri au fost sustrase, Bramwell a luat în râs legea de nenumărate ori”.

  „A luat ce a vrut, de câte ori a vrut, şi s-a aşteptat să nu suporte consecinţe. Nu aşa funcţionează lucrurile, după cum a aflat şi domnul Eric Bramwell însuşi”, a completat avocatul.

  Sursa foto: Daily Mail

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad