„À bout de souffle”, un film cult la Cinema Arta

  de Special Arad | 9 august 2017, 12:32 PM | Film

  0

  În 11 august, de la ora 19, Centrul Municipal de Cultură și Asociaţia CitiZenit vă invită să vizionați pe marele ecran, la Cinema Arta, un film cult, o filă nelipsită din istoria cinematografiei mondiale.

  Un deliciu vizual, alert şi neconvenţional, „À bout de souffle” urmăreşte aventura a doi tineri atipici în Parisul anilor ’50. Filmul marchează debutul în lungmetraj al regizorului Jean-Luc Godard, precum şi începutul Noului Val Francez. Intrarea va fi liberă.

  À BOUT DE SOUFFLE (1960)
  Povestea, care te lasă fără răsuflare, începe cu un hoţ de maşini care omoară un poliţist şi încearcă să convingă o femeie să fugă cu el în Italia.
  Regia: Jean-Luc Godard
  Cu: Jean-Paul Belmondo, Jean Seberg
  Durata: 87 minute
  Rating: AP14 – acordul părinţilor pentru copii sub 14 ani

  Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad