vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Fără cap! Ineul, la a treia înfrângere în play-off

    de Lucian Dănilă | 4 mai 2014, 6:54 PM | Sport

    0

    Ineul a pierdut și al treilea joc din play-off. După Pâncota și Baia Mare, acum a venit rândul celor de la Oșorhei să ia toate punctele dintr-un joc în compania celor de la Ineu.

    Ineul este, însă, din această săptămână, o echipă fără cap. Deciziile luate de conducerea clubului s-au văzut în jocul echipei. Adi „Știli” Abrudean a fost înlăturat doar verbal, iar pe banca tehnică a luat loc Marius Ciubăncan. Schimbarea nu s-a dovedit a fi una care să îi motiveze prea mult pe jucători, unii dintre ei „căzând” chiar înainte de meci. Țoca a acuzat o răceală, Necșulescu a avut o problemă familială, iar Bier a avut dureri la coloană și a luat loc pe banca de rezerve.

    Chiar și așa, Ineul putea câștiga acest meci, dar Georgiu, Cornea sau Francescu au ratat câteva bune ocazii la poarta lui Hava. Este la fel de adevărat că oaspeții puteau avea avantaj pe tabelă încă din prima parte a meciului, dar Andor (în minutul 30), a trimis pe lângă dintr-o lovitură de la 11 metri la un fault comis de Nicolau.

    Diferența s-a făcut în partea a doua. În timp ce gazdele s-au întrecut în ratări, oaspeții au mai obținut un penalty tot în urma unei intervenții greșite a lui Nicolau. Fundașul ineuan a fost eliminat pentru al doilea avertisment, iar Ember a deschis scorul (minutul 63). În minutul 72, Moise avea să stabilească scorul final cu un șut deviat de un apărător al echipei gazdă, astfel că Oșorhei a plecat cu toate punctele puse în joc de la Ineu.

    Gruparea din Ineu se deplasează marți la Cugir, pe terenul echipei care a fost lider până în urmă cu o săptămână, o echipă rănită după înfrângerile consecutive cu Sebiș și Pâncota.

    Ineu – Oșorhei 0-2 (0-0)

    Ember 63, Moise 72

    Ineu: Bak – Cornea, Nicolau, Voștinar, Tătar – Francescu, Tomuț – Kocsis (Iambor), Georgiu, Talpaș – Drăgan. Rezerve: Cioară – Băd (Talpaș), Ghergar (Voștinar), Iambor, Bier.

    Oșorhei: Hava – Matei, Pintea, Pop, Hering – Magda, Ember, Moise, Andor (Ban) –Popa, Mladonetsky (Boneta). Rezerve: Pușcău –Ban, Boneta, Ganea, Junc, Chețan, Teșan.

    Arbitri: Florin Mazilu – Radu Despa, Ionuț Sava (toți Satu Mare). Observatori: Gabriel Dan, Mihai Bumbui (Timișoara).

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    6 + 9 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.